Cuines industrials per a escoles

Busques una empresa especialitzada en la venda i instal·lació de cuines industrials? Residències, hotels, restaurants, bars, menjadors escolars... A F. Calvo trobaràs el mobiliari que necessites. Continua llegint!

Som una empresa amb un llarg recorregut en el sector, des de 1975 hem proveït de mobiliari i maquinària a nombroses cuines industrials, per això sabem que cada projecte és diferent i que les circumstàncies dels nostres clients són molt diferents.

Mobiliari i maquinària industrials per a cuines i menjadors escolars a la Comarca del Vallès

A més, el nostre servei tècnic s'encarrega de donar resposta a les incidències que poguessin sorgir una vegada posada en marxa el muntatge i instal·lació de la teva cuina industrial per a menjadors escolars.

Estem a Rubí, Barcelona, però actuem en tota la zona de la Comarca del Vallès i des d'allí ens traslladem fins al punt de Catalunya que ens necessitis.

Elements imprescindibles per a la teva cuina industrial

  • Magatzematge: posem al teu abast rebostos o prestatgeries d'acer, d'aquesta manera podràs estalviar temps i tenir una major previsió de despeses.
  • Maquinària de calor: des de fregidores, fins a rostidors, forns de convecció o especials per a fleques. Digues-nos què necessites! Nosaltres ens encarreguem de tot.
  • Maquinària de fred: baguls, armaris o sales fredes o congelació. Mantingues les matèries primeres en bon estat amb la nostra maquinària de fred per a cuines industrials.
  • Equipament: a més, a F. Calvo comptem amb tots els utensilis, accessoris i maquinària de cuina que necessites per a menjadors escolars, residències o hotels al Vallès.
  • Rentavaixella: Entre els elements indispensables per a aquests menjadors estan els rentavaixelles, túnels de rentada o rentaplats per a poder albergar grans quantitats.
  • Mobiliari a mida: des de la nostra empresa realitzem també la fabricació de mobles d'acer inoxidable a mida.