Manteniment de cuines industrials

Com una de les principals empreses de venda i distribució de maquinària i mobiliari per a cuines d’escoles, restaurants, bars i cafeteries, sabem que els nostres clients sol·liciten serveis addicionals.

Entre els més demandats està el manteniment de cuines industrials que realitzem en la zona de la Comarca del Vallès, però que podem realitzar en qualsevol punt de la Comunitat catalana en el qual es trobi el teu negoci.

Servei integral de reparació, muntatge i manteniment amb F. Calvo

En un negoci d'hostaleria, la cuina és un dels espais en el qual més activitat i més persones es concentra. Cambrers, xefs, proveïdors, cuiners, ajudants…

Per això, resulta laboriós conservar aquest espai del nostre bar, restaurant o cafeteria en excel·lents condicions. Però des de F. Calvo et facilitem aquesta tasca amb alguna de les claus. Continua llegint!

Consells per a mantenir una cuina industrial en bon estat:

Els serveis de manteniment representen un acte de responsabilitat i de conservació de la inversió feta a la cuina del teu negoci.

Per això, et donem una sèrie de consells per a poder mantenir la teva maquinària d'hostaleria industrial en bon estat durant molt més temps:

  • Estar capacitat i fer un ús correcte de la maquinària
  • Conservar el mobiliari net i desinfectat, no deixis que el greix s'acumuli
  • Tenir un equipament de qualitat
  • Tenir un servei de manteniment de mà de professionals, com els de F. Calvo.

Sense un bon manteniment de la teva cuina industrial, la maquinària d'aquesta pot derivar en avaries, produint l'atur total o parcial del teu negoci hostaler. Posa't en contacte amb el nostre servei tècnic per a més informació!