Empresa de maquinària d'hostaleria industrial

Si està pensant obrir un establiment d'hostaleria i necessita equipar el seu nou negoci amb els millors equips i mobiliari del mercat, apunti's un nom: F. Calvo. Nosaltres donem forma a les seves idees i els presentem un ampli catàleg de maquinària industrial a Rubí.

Ens encarreguem del muntatge complet de bars, restaurants, cuines de menjadors escolars, cuines de residències d'ancians, cuines d'hostals i cases rurals, entre molts altres emplaçaments.

Des de Rubí, et proporcionem la maquinària que necessites per a la teva cuina industrial

Empresa de maquinària d'hostaleria industrialLa nostra és una empresa amb història, ja que vam obrir les nostres portes l'any 1975 i, des de llavors, no hem deixat de créixer al sector amb una extensa competència.

Avui dia, F. Calvo està gestionada pels dos fills del matrimoni fundador de l'empresa. La qualitat, l'atenció personalitzada i l'assistència immediata segueixen sent tres de les premisses que millor ens defineixen i diferencien al sector.

Tenir la nostra ajuda és molt senzill, tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres, explicar-nos la seva necessitat (instal•lació d'una màquina concreta, reparació, muntatge complet...) i nosaltres ens encarregarem absolutament de tot.

El nostre àmbit de treball és a tota Catalunya, on oferim un servei seriós, eficient i amb una bona relació qualitat-preu.

Empresa especialitzada venent i instal•lant equips i sistemes d'hostaleria a Catalunya

Sol•liciti pressupost sense compromís ara mateix

Confiï en la nostra empresa de maquinària industrial i deixi en mans de professionals el muntatge de la cuina del seu negoci. A F. Calvo pensem en vostè i al seu benefici. Sol•liciti pressupost sense compromís trucant al: 93 699 22 96.