Venda i distribució de maquinària d'hostaleria

En el nostre catàleg trobaràs tot el que necessites per al teu restaurant a Rubí

Maquinària industrial i maquinària d'hostaleria. Aquestes són les dues tipologies de productes principals que comercialitzem a F. Calvo. No ens dediquem a la simple venda d'aquests articles, sinó que completem el servei amb una atenció completament personalitzada, adaptada a les seves necessitats i pressupost.

Dona-li un nou aire al teu negoci amb el nostre equipament. Crida'ns i t'informem

Venda i distribució de maquinària d'hostaleria

Després de la seva trucada, anirem a la seva empresa per fer un examen visual exhaustiu i comprovar, in situ, les necessitats reals del seu negoci.

D'aquesta forma, li aconsellarem la instal•lació d'un determinat equip, que li facilitarà el seu treball el màxim possible, tant com sigui possible.

No tots els negocis són iguals, de la mateixa manera que no tots els nostres clients són semblats. Cada persona que ve a nosaltres té unes idees i unes pretensions que nosaltres intentem complir gràcies a uns equips i sistemes d'última tecnologia.

El que tenim clar és una cosa, a F. Calvo tenim tot el necessari per muntar qualsevol cuina , granja, bar, establiment o restaurant.

El Nostre catàleg de maquinària d'hostaleria a Rubí inclou desenes de referències, de les cases fabricants més importants del sector.

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients