Reparació maquinària d'hostaleria

Reparació de maquinària d'hostaleria

Si ha detectat que la seva màquina refrigeradora ha deixat de funcionar o comprova que una càmera no treballa correctament, truqui a F. Calvo i li donarem una assistència tècnica personalitzada.

Realitzem la reparació i manteniment de maquinària d'hostaleria a Rubí

El fet de tenir un bon servei tècnic és gairebé tan important com apostar per les noves tecnologies al sector. Per aquesta raó, a F. Calvo també ens dediquem a la reparació de maquinària d'hostaleria.

Truqua'ns i ens farem càrrec de la reparació de la teva màquina o instal•lació

Fem l'arranjament d'equips propis, venuts pels nostres comercials, i també de tots aquells sistemes que vostès tinguin i hagin comprat en altres establiments.

La major part de les reparacions es realitzen a les seves instal•lacions, encara que depenent de la naturalesa de l'avaria i la grandària de la màquina, podran portar-nos vostès mateixos la màquina perquè la revisem i/o reparem.

Personal acreditat i especialitzat

Per realitzar aquestes tasques de reparació de maquinària d'hostaleria a Rubí tenim un personal experimentat, amb molts anys d'experiència al sector. A més a més, tenim els carnets atorgats per la Generalitat de Catalunya i Departament de Treball i Indústria, que ens acrediten com a instal•ladors conservadors i reparadors frigoristes i com a instal•ladors i personal de manteniment de climatització.