Sales fredes

Sales fredes

Existeixen uns certs equips i maquinària que resulten imprescindibles per als negocis d'hostaleria, menjadors escolars o hotels, entre altres.

Des de F. Calvo posem a la teva disposició un ampli catàleg amb tot el que necessites per a equipar el teu restaurant, bar, residència… Des de picadores de carn o taulells o armaris i baguls congeladors fins a quarts o sales de fred al Vallès. Continuï llegint!

Muntatge i instal·lació de quarts freds per a la manipulació d'aliments

Aquesta classe de sales tenen la funció principal de no trencar la cadena de fred de les matèries primeres que estem manipulant com poden ser: carns, peixos, verdures o la preparació de postres i rebosteria.

És per això que és un dels elements aliats del sector i gran indispensable per raons de conservació i recepció. T’expliquem més!

Coneix els principals avantatges de les nostres sales fredes

  • Experiència: gràcies a la nostra trajectòria, tenim una gran experiència en la instal·lació d'aquests equips. El que es tradueix en la garantia d'un treball ben fet.
  • Qualitat: treballem mà a mà amb les principals marques del sector, proporcionant sempre als nostres clients la qualitat i satisfacció en el servei que mereixen.
  • Detalls: tenim en compte cada detall, des de les mesures que necessites fins al sistema de refrigeració, classes de portes, aïllament, etc. Des de la Comarca del Vallès arribem a tots els racons de la comunitat.
  • Servei tècnic: comptem amb tot un equip humà dedicats al muntatge, instal·lació, reparació i manteniment de sales de fred. Necessites algun d'aquests serveis?